O firmie

2018-12-20 10:27:46

Rekrutacja na stanowisko asystenta zarządcy nieruchomości

Uprzejmie informujemy, że rozpoczynamy kolejną rekrutację na stanowisko asystenta zarządcy nieruchomości.
Miejsce pracy Poznań.
Praca od zaraz.
Szczegóły tutaj >>>

Jesteśmy dla Ciebie!

logo_test

2019-04-30 14:52:36
Szanowni Państwo,
uprzejmie informujemy, że w dniu 2 maja nasze biura będą nieczynne.
W sytuacjach awaryjnych prosimy o kontakt z pogotowiami technicznymi, których numery telefonów znajdują się na tablicach informacyjnych w klatkach schodowych.
Wszystkim Klientom życzymy spokojnej i udanej "majówki".
Pozdrawiamy
Zespół WZN
2019-04-24 16:25:06
Już drugi z dyżurów Radców prawnych dla naszych Klientów za nami.
Choć nasi Radcy nie zdradzają z jakimi sprawami Klienci zwracają się do nich, dla celów statystycznych udało nam się ustalić, że większość z problemów prawnych, z jakimi się borykają wcale nie dotyczy nieruchomości! Tym bardziej zatem cieszymy się, że swoim pomysłem pomagamy tym, którzy tej pomocy rzzeczywiście potrzebują.
Zapraszamy! Szczegóły tutaj! >>>
2019-04-15 08:51:54
Pierwszy dyżur radcy prawnego, dedykowany indywidulanym zagadnieniom prawnym naszych Klientów, już za nami.
Pomysł okazał się trafiony, a liczba zainteresowanych potwierdza zapotrzebowanie na taką usługę. Już niebawem kolejny dyżur. Jeżeli liczba zainteresowanych będzie rosła ich częstotliwość zwiększymy. Więcej informacji o dyżurach radców prawnych tutaj >>>
Zapraszamy!

Strona 1 z 21 > >>