O firmie

2018-06-12 10:05:54

Rekrutacja na stanowisko specjalisty do spraw księgowości wspólnot mieszkaniowych

Rozpoczynamy rekrutację na stanowisko Specjalisty do spraw księgowości wspólnot mieszkaniowych.
Planowany termin zakończenia rekrutacji: 13 lipca 2018 r. Miejsce pracy Poznań, termin rozpoczęcia 1 sierpnia 2018 r.
Szczegóły znajdują się tutaj >>>.

Jesteśmy dla Ciebie!

logo_test

2018-06-12 10:05:54
Szczegóły znajdują się tutaj >>>.
2018-05-08 13:26:49
          Z dniem 31 marca zakończył się okres zebrań sprawozdawczych wspólnot mieszkaniowych. O tym, że to dość trudny okres dla wszystkich zarządców już pisaliśmy, zatem tym razem napiszemy o zebraniach inaczej.
          Zebrania rozpoczęliśmy w połowie stycznia i zakończyliśmy w czwartek 29 marca. W tym czasie:
2018-02-03 19:05:50
          Wszyscy "z branży" wiedzą, że I kwartał to przysłowiowe „urwanie głowy” dla zarządców nieruchomości. Do codziennych, bieżących obowiązków, w tym najtrudniejszym w roku zimowym okresie, dochodzą bowiem czynności związane ze sporządzeniem sprawozdań z zarządu za miniony rok, sprawozdań finansowych, planów gospodarczych i uchwał, a następnie popołudniowe zebrania sprawozdawcze wspólnot mieszkaniowych, do których zorganizowania, w terminie do 31 marca, zobowiązuje zarządców nieruchomości ustawa o własności lokali.

Strona 1 z 17 > >>